Usi Antifoc.

-

Spatii Comerciale / Industriale

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Utilizare diversa atat pentru spatii comerciale cat si industriale datorita variantelor constructive multiple.

Se clasifica in doua categorii dupa rezistenta la foc: 60 si 120 minute.

 

 

 

 

Pot fi dotate cu diverse accesorii cum ar fi:

 

  • Sisteme Antipanica
  • Sisteme de Autoinchidere
  • Suprafete Vitrate

 

 

 

 

 

 

 

Ca si usile antifoc, usile multifunctionale se pot utiliza in domenii multiple, atat la constructii noi cat si la reamenajarea celor existente.

 

 

 

Gama de culori este deasemenea foarte vasta. Pot fi comandate cu functii speciale cum ar fi izolatie termica sau/si fonica, cu protectie impotriva fumului, cu sistem antiefractie.

 

 

 

 

Usi Multi-functionale.

-

Domenii Multiple

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Andocare.

-

Incarcare si descarcare rapida

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Egalizatore de rampa sunt poduri de transbordare care fac legatura si egalizeaza diferenta de nivel dintre platforma camionului si rampa de incarcare.

 

 

 

Sistemele andocare asigura accesul usor si rapid pe platforma camionului pentru transpaleti sau stivuitoare. Sunt actionate electrohidraulic. Pot fi cu placa frontala rabatabila sau telescopica. Obturatoare termice realizeaza o etansare intre camion si cladire oferind astfel protectie bunurilor, ce urmeaza sa fie încarcate sau descarcate, de praf si agenti externi. Pot fi retractabili (sistem pantograf cu prelate) sau gonflabili (cu perne gonflabile)

 

 

 

 

 

Sunt concepute pentru uz industrial pentru trafic intens, se utilizeaza atat la interior cat si la exterior, pentru optimizarea traficului de marfuri si vehicule. Pot fi opace, semiopace sau transparente.

 

 

 

Actionarea se poate face prin buton, telecomanda, intrerupator cu snur sau senzori de miscare. Sunt echipate cu sisteme de protectie impotriva inchidere peste persoane/obiecte aflate in golul de trecere. Deschiderea si inchiderea se realizeaza automat cu viteze de la 0,8m/s.

 

 

 

 

Usi Rapide.

-

Trafic Intens

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Usi Sectionale.

-

Deschidere Verticala

 

 

 

 

 

 

 

 

Sunt cele mai des utilizate porti industriale. Sunt alcatuite din panouri termoizalante cu grosimea de 40mm si sistem de sine de ghidare, accesorii din otel galvanizat.

 

 

 

Deschiderea se realizeaza pe verticala, iar traseul sinelor de ghidare se poate adapta la orice situatie ceruta, pe orizontala pe tavan, pe verticala partial sau in totalitate, in functie de spatiul existent de deasupra golului. Pot fi actionate manual sau electric. Se pot echipa cu usa pietonala incastrata sau alaturata, hublouri sau sectiuni vitrate.

 

 

PROGRAM:

LUNI - VINERI: 8:00 - 17:00

LINK-URI RAPIDE

COMPANIE

INFORMATII

NU EZITATI SA NE CONTACTATI.

Cluj-Napoca, Romania

Traian Vuia, nr.111

VEZI LOCATIA

+4 0720 600 701

info[a]accesoriiporti.ro